Help

Bestellen & Bezorgen

Bestellen & bezorgen

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst en je bestelling is nog niet verstuurd, dan heb je de mogelijkheid om de bestelling nog te wijzigen of te annuleren. Heb je hier verdere vragen over, neem dan contact met ons op. Wanneer een bestelling is afgerond en al is verstuurd, zijn er voor ons geen mogelijkheden meer om de bestelling te wijzigen of te annuleren.

Alle bestellingen worden gratis thuisbezorgd binnen Nederland en België. Wanneer u voor 23.59 uur bestelt. Wordt je bestelling de volgende dag bezorgd. Wij bieden verschillende gratis bezorgopties:

Levering overdag tussen 09:00 en 18:00 via GLS
Avond levering tussen 18:00 en 22:00 via Trunkrs
Ophalen bij 1 van onze eigen Eleganza Winkels

Ja, wij leveren aan heel Europa, Azië en Amerika.

Zendingen binnen de EU worden kosteloos verstuurd met GLS.

Zendingen buiten de EU worden verstuurd met UPS of DHL Express. De levertijden variëren tussen de 2 en 5 werkdagen. De verzendkosten variëren per land, deze staan aangegeven in de check-out.

Let op: zendingen buiten de EU worden zonder belastingen en invoerrechten verstuurd. Afhankelijk van het land kunnen deze aan de klant toegewezen worden.

Ja! Bestellingen die zondag t/m donderdag voor 23:59 besteld zijn worden de volgende werkdag 's avonds geleverd. Kies hiervoor in de check-out voor de optie Trunkrs.

Ja, wij bieden standaard ook gratis avondbezorging aan. De Avondbezorging zal worden bezorgt door Trunkrs. De doordeweekse dag leveringen vinden dan plaats tussen 18:00 en 22:00 uur

Ja dat kan zeker. Kies in de check-out de Eleganza winkel waar je het wilt ophalen en je ontvangt een e-mail wanneer de bestelling op locatie ligt.

Let op: Wanneer je kiest voor Riverty zal het niet mogelijk zijn om te kiezen voor een afhaalpunt

We hebben een real-time voorraadcheck dus de kans is klein, maar helaas, wanneer een laatste artikel op vrijwel hetzelfde moment online wordt besteld en ook op dat moment in 1 van onze winkels, kan het voorkomen dat een artikel uiteindelijk is uitverkocht. Uiteraard is dit erg vervelend en wij zullen dan ook proberen om u alsnog zo goed mogelijk te helpen door bijvoorbeeld een alternatief aan te bieden.

Contact

Als je het antwoord op je vraag niet in onze FAQ kunt vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door het onderstaande formulier in te vullen.