Vacatures bij Eleganza

Verkoopmedewerker Oblique Utrecht

Elke klant die bij ons in de winkel komt op een vriendelijke en gastvrije manier helpen. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf, je begrijpt de doelgroep en kent onze merken en de laatste trends op dit gebied. Je bent voornemens om onze klanten op een laagdrempelige, vriendelijke en flexibele manier zo goed mogelijk te helpen en daarbij een - eerlijk - advies te geven. Wij hebben een sterk online kanaal waarvoor elke dag zowel inkomende als uitgaande goederen voor verwerkt moeten worden. Daarnaast is ook de presentatie en het onderhoud van de verkoopvloer een belangrijke bijkomende taak. 

Je hebt affiniteit met onze producten en merken. Relevante verkoopervaring is een pré. Jij bent enthousiast, gedreven en hebt een proactieve houding. Daarnaast ben je communicatief vaardig ten opzichte van onze klanten. 

Een leuke baan waarbij je veel voor onze klanten en het bedrijf kunt betekenen. Daarnaast bieden wij jou een aanstelling voor bepaalde tijd, die wij met plezier verlengen als het klikt! Je komt terecht in een gezellig team met een fijne werksfeer! 

Eleganza is een snelgroeiend bedrijf in de high end fashion sector. In 1981 starten wij onze eerste winkel in het stadshart van Hilversum, met als primair doel een alternatief te bieden voor de consument die verder kijkt dan de mainstream en daarbij oog en interesse voor internationale modetendensen. Meer informatie over ons kun je vinden op eleganza.nl

Klinkt goed toch?! Wil je eerst nog wat meer informatie over de functie, dan kun je contact op nemen met Sjef van de Staak of Paul van de Staak. Weet jij zeker dat jij onze nieuwe verkoopmedewerker bent? Solliciteer dan gelijk door jouw cv en motivatiebrief te sturen naar office@eleganza.nl

Customer Service Representative

Klanten blij maken! Als Customer Care Representative ben je het visitekaartje richting onze klanten. Jij bent voor hen het aanspreekpunt en geeft antwoord op vragen over producten, bestellingen, retourneringen en betalingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het gehele order proces. De klanten kunnen met jou contact opnemen via de telefoon, mail of chat.

Je hebt affiniteit met ons product en ervaring op een klantenservice afdeling is een pré. Jij bent enthousiast, gedreven en hebt een proactieve houding. Je bent in staat om creatieve oplossingen te bedenken voor de klant en kunt zonder moeite multitasken. Daarnaast ben je communicatief vaardig in woord en geschrift.

Een leuke baan waarbij je veel voor onze klanten kunt betekenen. Daarnaast bieden wij jou een aanstelling voor bepaalde tijd, die wij met plezier verlengen als het klikt! Je komt terecht in een gezellig team met een fijne werksfeer! Uiteraard krijg je een marktconform salaris en korting op al onze product.

Eleganza is een snelgroeiend bedrijf in de high end fashion sector. In 1981 starten wij onze eerste winkel in het stadshart van Hilversum, met als primair doel een alternatief te bieden voor de consument die verder kijkt dan de mainstream en daarbij oog en interesse voor internationale modetendensen. Meer informatie kun je vinden op eleganza.nl.

Klinkt goed toch?! Wil je eerst nog wat meer informatie over de functie, dan kun je contact op nemen met Guus van de Staak. Weet jij zeker dat jij onze nieuwe Customer Care medewerker bent? Solliciteer dan gelijk door jouw cv en motivatiebrief te sturen naar webshop@eleganza.nl .

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Logistiek Medewerker

Meedraaien in ons gehele logistieke proces. Dit houdt onder andere in, dat je druk zal zijn met het verwerken van inkomende en uitgaande goederen, het picken en versturen van orders en het verwerken van de retouren. Maar ook onze winkels moeten bevoorraad worden, dit doen wij dan ook dagelijks zelf. Dit zijn in grote lijnen de taken waarmee jij je bezig zal houden, maar uiteraard gebeurd er dagelijks wel iets onverwachts waarbij jij misschien wel nodig zal zijn. Klinkt divers en uitdagend, toch? : ) 

Je vind het leuk om de in logistiek werkzaam te zijn. Eerdere logistieke ervaring is een pré. Jij bent enthousiast, gedreven en hebt een proactieve houding.   

Een leuke baan waarbij je veel afwisselend werk zal hebben. Daarnaast bieden wij jou een aanstelling voor bepaalde tijd, die wij met plezier verlengen als het klikt! Je komt terecht in een gezellig jong team met een fijne werksfeer! 

Eleganza is een snelgroeiend bedrijf in de high end fashion sector. In 1981 starten wij onze eerste winkel in het stadshart van Hilversum, met als primair doel een alternatief te bieden voor de consument die verder kijkt dan de mainstream en daarbij oog en interesse voor internationale modetendensen. Meer informatie over ons kun je vinden op eleganza.nl. 

Klinkt goed toch?! Wil je eerst nog wat meer informatie over de functie, dan kun je contact opnemen met Guus van de Staak. Weet jij zeker dat jij onze nieuwe logistieke medewerker bent? Solliciteer dan gelijk door jouw cv en motivatiebrief te sturen naar webshop@eqretail.nl

 

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Vragen?

Office@eleganza.nl